1654193342120_moottoriurheilua%20(1)-me.jpg

Varkaus Racing Team Ry käynnistää hankkeen, jossa moottoriurheilun kokeilu mahdollisuutta tarjotaan matalankynnyksen periaatteella lapsille ja nuorille. Hanke toteutetaan yhteistyössä Opetus- ja kult­tuu­ri­mi­nis­te­riön ja seuran yh­teis­työ­kump­pa­nei­den kanssa.


13.06.2022  ja 27.6.2022 järjestetään koeajo tilaisuudet seuraavissa lajeissa: Speedway, Flat track, Minicross ja Circuit racing. Koeajo tilaisuudet on tarkoitettu niille lapsille ja nuorille, joilla ei ole vielä omaa kalustoa tai kokemusta yllämainituissa lajeissa. Myöhemmin perustettaviin valmennusryhmiin voi sitten osallistua omalla kalustolla.


Koeajo tilaisuuksien jälkeen kussakin lajissa perustetaan valmennusryhmät, jotka käynnistyvät Heinäkuussa 2022 ja toimivat loppukesän 2022. Valmennusryhmiin voi osallistua myös omalla kalustolla.


Koeajo tilaisuuksissa on käytössä seuran ja VRT:n yh­teis­työ­kump­pa­nei­den kalustoa. Kaluston rajallisuuden vuoksi kannattaa varata aikaa mahdollisiin odotuksiin tilaisuuden aikana. Omia varusteita kannattaa ottaa mukaan. Koeajo mahdollisuus on maksutun, mikäli ei tarvitse järjestäjän vakuutusta.


Jokaisella koeajajalla tulee olla Suomen Moottoriliiton ja VRT:n järjestämä koeajovakuutus. Hinta vakuutukselle on 10€/päivä. Vakuutuksen maksetaan paikanpäällä ilmoittautumisen yhteydessä. Varaa siis mukaan käteistärahaa. Linkki Sporttiturvan tuoteselosteeseen


Vanhemman läsnäolo koeajotilaisuudessa on pakollinen!


Koeajotilaisuuteen mukaan mahtuu max. 30 kuljettajaa / tilaisuus, ilmoittaudu siis ajoissa!


Koeajotilaisuuteen pääset ilmoittautumaan tästä: Il­moit­tau­tu­mis­lo­ma­ke


Lisätietoa: Appe Mustonen 040 766 3600